Producción científica
PUBLICACIONES
Technical evaluation of supercritical fluid impregnation scaling-up of olive leaf extract: From lab to pilot scale
Autores: Noelia D. Machado * , Lidia Verano-Naranjo , Cristina Cejudo-Bastante , Casimiro Mantell-Serrano , Lourdes Casas-Cardoso
Fecha: 2024 – 10
Departamento/s: Ingeniería Química y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Cádiz
Fuente: Journal of CO2 Utilization
From olive leaves to spherical nanoparticles by one‑step RESS process precipitation.
Autores: A. Montes, E. Merino, D. Valor, M. C. Guamán‑Balcázar, C. Pereyra, E. J. Martínez de la Ossa.
Fecha: 2022 – 10
Departamento/s: Ingeniería Química y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Cádiz
Fuente: European Food Research and Technology
Encapsulation of Olives (Olea europaea L.) Prunning Waste Particles by Supercritical C02 Technology
Autores: A. Montes, D. Valor, I. García-Casas, A. Sánchez, C. Pereyra
Fecha: 19 de marzo de 2024
Departamento/s: Ingeniería Química y Tecnología de los Alimentos, Universidad de Cádiz
Fuente: Aplication of Green Extraction Technology for Foods
Autores: I.García-Casas, D. Valor, H.Elayoubi, A.Montes, C. Pereyra
Fecha: 21 de mayo de 2024
Departamento: Ingeniería Química y Tecnología de los Alimentos Facultad de Ciencias, International Excellence, Agrifood Campus (CeiA3), Universidad de Cádiz
Fuente: Polymers Scaffolds For Tissue Engineering II
Autores: N.D Machado, J.E. Mosquera, C. Cejudo-Bastante, M.L. Goñi, R.E. Martini, N.A. Gañán, C. Mantell-Serrano, L. Casas-Cardoso
Fecha: 1 de junio de 2024
Departamentos:
- Chemical Engineering and Food Technology Department, Faculty of Science, Wine and Agrifood Research Institute (IVAGRO), University of Cadiz, Avda. República Saharaui, s/n, 11510 Puerto Real, Spain
- Centre de Recherche de Royallieu, Laboratoire Transformations Intégrées de la Matière Renouvelable (TIMR), Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale (ESCOM), Université de Technologie de Compiègne, Rue du Docteur Schweitzer CS 60319, 60203 Compiègne, France
- Instituto de Investigación y Desarrollo en Ingeniería de Procesos y Química Aplicada (IPQA–UNC–CONICET), Av. Vélez Sarsfield 1611, Córdoba X5016GCA, Argentina
- Instituto de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales, Universidad Nacional de Córdoba (ICTA–FCEFyN–UNC), Av. Vélez Sarsfield 1611, Córdoba X5016GCA, Argentina